ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
 
Η Ecovision net είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία (Μ.Κ.Ο). Ένας από τους σκοπούς της είναι να δημιουργεί, να υποστηρίζει, να εκπαιδεύει και να δικτυώνει «Πράσινες Επιχειρήσεις». Αναγνωρίζοντας τις τρέχουσες ανάγκες στο χώρο του τουρισμού και στοχεύοντας στην ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας, συνδιοργανώνουμε με Δήμους, τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα:
 
«Ποιοτική Αναβάθμιση και Ανάπτυξη των Επιχειρήσεων Τουρισμού».
Τα θέματα:
1.    «Τοπικά Σύμφωνα Ποιότητας»,  εισηγητής: Δημήτρης Μιχαηλίδης, Δημοσιογράφος - Τεχνικός Σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών – Συνεργάτης ΑΓΡΟΡΑΜΑ.
2.    «Οι Υπηρεσίες Ευεξίας και Ομορφιάς ως προστιθέμενη αξία στις επιχειρήσεις Τουρισμού», εισηγήτρια: Μαριαλένα Σουπιώνη, Παρουσιάστρια Σεμιναρίων Προσωπικής Ανάπτυξης, Πρόεδρος των Μ.Κ.Ο. ΟΙΚΟΡΑΜΑ και ECOVISION NET & παρουσιάστριες: Λυδία Χατζηνουσίου: Εκπαιδεύτρια του συστήματος «Ελληνικές Ολιστικές Εφαρμογές Ευεξίας», Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. ΛΥΔΙΑ, Έλενα Τόλη Καθηγήτρια επαγγελμάτων Υγείας και Ομορφιάς.
3.    «Συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, διαχείρισης και επανάχρησης νερού», εισηγητής: Λευτέρης Κουρτπαρασίδης, Πολιτικός Μηχανικός Ε.Δ.Ε., Γενικός Διευθυντής της AEPHORIAL TECHNOLOGIES.
4.    «Η Συμβολή του Καθαρού Νερού στο Οικολογικό Προφίλ των Επιχειρήσεων Τουρισμού» εισηγήτρια: Φαίη Σταματιάδη, Οικονομολόγος, Υπεύθυνη Οργάνωσης και Ανάπτυξης Εφαρμογών της FLUXTECN.

Μετά το τέλος των εισηγήσεων θα δοθεί χρόνος για ερωτήσεις και επιμέρους συνεργασίες, ανάλογα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων.