ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ECOVISION NET – DIMOI NEWS

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ECOVISION NET - DIMOI-NEWS.TV

Σήμερα, σε μια εποχή που η πληροφορία αποτελεί δομικό στοιχείο της  κουλτούρας του σύγχρονου πολίτη, το “Dimoi-News”, ένα νέο και πρωτοποριακό portal και wed-tv site, σε συνεργασία με την ECOVISION NET έρχεται να ταράξει τα νερά του Διαδικτύου. Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι να παρέχει πληρέστατη ενημέρωση για όλα όσα αφορούν τις τοπικές κοινωνίες και να συμβάλλει ουσιαστικά στην πληροφόρηση των πολιτών για όσα τον αφορούν και συμβαίνουν στη δική του γειτονιά.

Παράλληλα, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί γύρω από όλα τα πολιτικά, οικονομικά, επιστημονικά και λοιπά θέματα της τρέχουσας ειδησεογραφίας, όπως αυτή διαμορφώνεται από τις εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις, αλλά και μέσα από δελτία ειδήσεων εσωτερικής παραγωγής και συνεντεύξεις προσώπων που διαδραματίζουν σημαίνοντα ρόλο.

Αναλυτικά, στο www.Dimoi-News.gr θα βρείτε:
     - Όλα τα νέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κοινωνίας με συνεντεύξεις Περιφερειάρχων, Δημάρχων και τοπικών παραγόντων, αναλύσεις και σχόλια από τα πρόσωπα που επηρεάζουν την τοπική κοινωνία.
     - Την σημαντικότερη τρέχουσα πολιτική, οικονομική, πολιτιστική και λοιπή ειδησεογραφία μέσω δελτίων ειδήσεων και συνεντεύξεων κυβερνητικών και άλλων παραγόντων.
     - Πληροφορίες για την Αγορά Εργασίας.
     - Πλούσια Αθλητική ενημέρωση.
     - Πολιτιστικά θέματα (μουσική, θέατρο, κινηματογράφος, κ.α.), θέματα νέων τεχνολογιών, επιστήμης, παιδείας, υγείας, ταξιδιών και τουρισμού.
     - Διαγωνισμοί, παιχνίδια, δώρα, προσφορές.
     - Πληροφορίες για την αγορά εργασίας.
     - Όλες οι Χρηστικές Πληροφορίες (συγκοινωνίες, χρηματιστήριο, καιρός, νοσοκομεία, κ.α.) που διευκολύνουν την καθημερινότητα του πολίτη.
Βλέποντας μπροστά, πιστεύουμε ότι έχουμε χρέος να μεταφέρουμε σε εσάς όλα τα νέα δεδομένα για τη δημιουργία των κοινωνιών του μέλλοντος.
«Γιατί ο Δήμος είναι η Γειτονία σου!»