Είμαστε όλοι καλεσμένοι στη ανοικτή πρόσκληση γνωριμίας και σχεδιασμού «Μία Κοινότητα στην Πόλη» την Δευτέρα 9/9/13 στις 6μ.μ. στον Πολυχώρο Ecovision – net, Παπαδά 1-3 & Μεσογείων, Νέο Ψυχικό, Στάση Μετρό Κατεχάκη, Τ:2111820460, Ε:info@ecovision-net.   

Αγαπητές φίλες και φίλοι
 Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγάπη σας ευχαριστούμε για όλα αυτά τα 6 χρόνια στήριξης και συμμετοχής στα σχέδια μας. Τώρα ήρθε η ώρα να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο σχεδιασμού και στοχοθέτησης. 
Τη Δευτέρα 9/9/13 στις 6μ.μ. είμαστε όλοι καλεσμένοι στον Πολυχώρο της Ecovision-net  για γνωριμία, προγραμματισμό και διασκέδαση. 
Αν είστε επαγγελματίας ή Μ.Κ.Ο και θέλετε να κάνετε γνωστή την ταυτότητά σας και το έργο σας ετοιμάστε μία 5λεπτη παρουσίαση η οποία θα βιντεοσκοπηθεί και θα προβάλεται από την επίσημη ιστοσελίδα μας όλο το χρόνο. 
Εάν είστε ενδιαφερόμενος σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης, συνειδητότητας και πολιτισμικής εξέλιξης γίνετε μέλος της εθελοντικής οργάνωσης Ecovision-net. 
Ας παρευθούμε όλοι μαζί την Δευτέρα το απόγευμα στον Πολυχώρο για να οργανώσουμε και να στελεχώσουμε ένα πλάνο ανάπτυξης, εξέλιξης  και πρότυπης διαβίωσης.
 Ας κάνουμε την Ecovision-net την οικογένεια που θέλουμε, την ομάδα που χρειαζόμαστε, την ιδέα που πιστεύουμε, την κοινότητα που ζούμε, την προσπάθεια που στηρίζουμε. Φίλες και φίλοι γνωρίστε μας και στους φίλους σας. Ελάτε όλοι με το κέφι σας, τις ιδέες σας και το κέρασμα σας. 
Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας θα λέγεται: «Μία Κοινότητα στην Πόλη – Ecovision net». 
Εδώ έχουμε Όλοι Μια Κρατημένη Θέση!!!