Δοκιμάστε Thai massage


Την Παρασκευή 16/03/2012, στις 18:00 
ανοικτή παρουσίαση και δοκιμή Thai massage,
με την Μαρίνα Μπούρκοβα, δηλώσεις συμμετοχής 6977294093.


ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη της Ecovision net.



Τί είναι το Παραδοσιακό Thai Massage;

Μια αρχαία μορφή μασάζ που ενώ εφαρμόζεται στην Ταϋλάνδη εδώ και πολλούς αιώνες, μόλις πρόσφατα ανακαλύφθηκε η σπουδαιότητά του από τον Δυτικό κόσμο.Βασικό χαρακτηριστικό αυτού του τύπου μασάζ είναι πως δεν γίνεται χρήση ελαίων και ο πελάτης είναι ντυμένος(με αναπαυτικά ρούχα) καθ’όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.Επιπλέον, δεν γίνεται χρήση του παραδοσιακού κρεβατιού για μασάζ, αλλά σε ένα ειδικό αναπαυτικό στρώμα.Εφαρμόζονται τεχνικές διατάσεων παρόμοιες με αυτές του γιόγκα, αλλά και ποικίλες μορφές πιέσεων του θεραπευτή χρησιμοποιώντας διάφορα μέλη του σώματός του (όπως δάκτυλα, παλάμες, αγκώνες και πόδια).Ο θεραπευτής εστιάζει στις βασικές ενεργειακές γραμμές του σώματος (πάντα σύμφωνα με την αρχαία Ταϋλανδέζικη παράδοση και κείμενα) με σκοπό να βοηθήσει στην απελευθέρωση της ενέργειας που ρέει διαμέσω αυτών.Η πίεση που ασκείται από τον θεραπευτή είναι ελεγχόμενη και πάντα σύμφωνα με το επίπεδο αντοχής του πελάτη ώστε το αποτέλεσμα να μην αποφέρει δυσφορία αλλά ανακούφιση. Συνιστούμε ανεπιφύλαχτα την συγκεκριμένη τεχνική για περιπτώσεις ενοχλήσεων από οσφυαλγίες και ισχιαλγίες.

Πώς γίνεται;

Πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος για την απελευθέρωση και ενίσχυση της ροής της ενέργειας των εσωτερικών μας οργάνων διατάσεις για να χαλαρώσει το σώμα και να υποχωρήσουν οι εντάσεις και οι πόνοι.

Ποιά τα οφέλη του Ταϋλανδέζικου μασάζ;

Για να ανακαλύψετε τα οφέλη του ταϊλανδέζικου μασάζ πρέπει να τα βιώσετε για να τα πιστέψετε. Η εμπειρία περιγράφεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.Τα οφέλη είναι πολλαπλά. Δεδομένου τοι ταϊλανδέζικο μασάζ λειτουργεί με την εξισορρόπηση του ενεργειακού συστήματος, ορισμένοι μπορεί να αισθανθούν πιό ενεργητικοί ενώ άλλοι βαθιά χαλάρωση. Οι εκτεταμένες ασκήσεις τεντώματος, αυξάνουν το εύρος της κίνησης γύρω από μεγάλες αρθρώσεις, όπως τα ισχία και τους ώμους και αυτό συχνά επίσης βοηθά για την μετεγχειρητική αποκατάσταση στα σημεία αυτά.

Γενικότερα:
Χαλαρώνουμε από την νευρική ένταση, την κούραση και τις μυικές κράμπες.
Δίνουμε τόνο και ευλυγισία στους τένοντες, τους μύες και τις αρθρώσεις μας.
Διεγείρουμε την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, ενεργοποιώντας το ανοσοποιητικό σύστημα και τις αποτοξινωτικές λειτουργίες του σώματος.
Βελτιώνουμε την γενική φυσική μας κατάσταση αποκτώντας μακροζωία.

Η εμπειρία είναι μοναδική.
Χαρίστε στο εαυτό σας  μία δωρεάν εμπειρία που θα σας μείνει αναμφίβολα ευχάριστη.

Την Παρασκευή 16/03/2012, στις 18:00 ανοικτή παρουσίασηκαι δοκιμή Thai massage,
με την Μαρίνα Μπούρκοβα, δηλώσεις συμμετοχής 6977294093.


ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη της Ecovision net.