"Όταν η επιστήμη ανακαλύπτει μια ξεχασμένη αλήθεια, τον Διττό Εαυτό"Από τον Φυσικό Jean Pierre Garnier Malet (JPGM), δημιουργό της Θεωρίας της Διττότητας του Χώρου και του Χρόνου


Διάλεξη (ελεύθερη είσοδος) Παρασκευή 8 Ιουνίου, 19.00 - 21.00

Παρουσίαση των δυο βιβλίων του JPGM στα Ελληνικά - Εισαγωγή στο σεμινάριο του Σαβ/κου


Σεμινάριο - Βασική εκπαίδευση στα ανοίγματα του Χρόνου
Σάββατο 9 Ιουνίου 14.00 - 19.00 (εγγραφές 13.00 - 14.00) & Κυριακή 10 Ιουνίου 10.00 - 18.00
(στα Γαλλικά, με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά)
GOLDEN AGE Hotel, Μιχαλακοπούλου 57, Αθήνα

Επιστημονική ανακάλυψη του JPGM1: Ο Χρόνος είναι συνεχής, αλλά εμπεριέχει στιγμές μη συνειδητές από τον άνθρωπο, που επιτρέπουν την ανταλλαγή πληροφοριών με το «παρελθόν» και το «μέλλον».
Ονομαζόμενες από τον JPGM «ανοίγματα του χρόνου», αυτές οι μη συνειδητές στιγμές μας δίνουν ζωτικές διαισθήσεις, ένστικτα και προμηνύματα. Ο έλεγχός τους μας επιτρέπει να βελτιώσουμε στο μέγιστο δυνατό το μέλλον μας πριν το ζήσουμε, να κατανοήσουμε τη ζωή μας και να δημιουργήσουμε μια πρoσωπική και συλλογική ισορροπία.

Ξεχνώντας όλα αυτά που έχετε μάθει, μπορείτε να κάνετε μια καινούργια αρχή πάνω σε νέες βάσεις που είναι καταπληκτικές και συγχρόνως απαραίτητες. Όταν εφαρμόζεται στην καθημερινή ζωή, αυτή η ανακάλυψη ισοδυναμεί με μια ολική αναθεώρηση του τρόπου ζωής μας και μας οδηγεί σε μια ισορροπία σωματική, ψυχική, συναισθηματική, οικογενειακή ή επαγγελματική, μια ισορροπία που αντιστοιχεί στην ισορροπία των σκέψεών μας.

Μία βασική εκπαίδευση δύο ημερών, ταχεία, ζωτική και αποδοτική θα μας  οδηγήσει στην ανακάλυψη και τον άμεσο έλεγχο ενός πανίσχυρου προσωπικού ενεργειακού δυναμικού, που συνδέεται με τα ανοίγματα του χρόνου. Αυτός ο έλεγχος θα μας επιτρέψει να βιώσουμε το κάλλιστο από τα διαθέσιμα μελλοντικά δυναμικά μας.

Η δεύτερη μέρα του σεμιναρίου θα μας επιτρέψει να πυροδοτήσουμε και να ελέγξουμε τις διαισθήσεις μας για να τις χρησιμοποιήσουμε προς ό,τι καλύτερο στην καθημερινότητά μας. Αντί να είναι εναντίον των διαφόρων ερευνών μας για εξεύρεση ισορροπίας και των διαφόρων θεραπειών, αυτός ο έλεγχος βοηθά να αναγνωρίσουμε τις άριστες λύσεις για μας. Το απόγευμα θα ανακαλύψουμε επίσης ότι η Διττότητα ήταν ήδη γνωστή από τους αρχαίους Έλληνες.

Η προσωπική μας εξισορρόπηση συμβάλλει στην ισορροπία των άλλων, αλλά ακόμη και του πλανήτη, ο οποίος μόνο και μόνο από άγνοιά μας αποσταθεροποιείται.

Μετά την παρατήρηση ενός υπερκαινοφανούς αστέρα (supernova) το 1998, δύο αστροφυσικοί, οι Brian Schmidt και Saul Perlmutter, απέδειξαν καθαρά την ύπαρξη μιας αντιβαρυτικής ενέργειας (εξάπλωση του σύμπαντος: 66,6% της ολικής ενέργειάς του), που είχε προβλεφθεί από τη θεωρία της Διττότητας το 1996. Το 2011, οι δύο αστροφυσικοί πήραν το βραβείο Nobel γι' αυτή τους την ανακάλυψη.

1 Ανακάλυψη του JPGM το 1988 - Επιστημονικές ανακοινώσεις σε διεθνή περιοδικά 1996-2010: «The Doubling Theory», by J.P. Garnier Malet.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

« Για να παρακολουθήσετε αυτή τη βασική εκπαίδευση δεν χρειάζεται καμία γνώση φυσικής ή μαθηματικών.


Όσοι ενδιαφέρονται για τις επιστημονικές αποδείξεις πρέπει να γνωρίζουν ότι οι επιστημονικές δημοσιεύσεις μου σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά υπόκεινται σε κρίση έγκυρων επιστημονικών επιτροπών. Μάλιστα, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Φυσικής (American Institute of Physics - AIP) μου απέδωσε επιστημονική διάκριση το 2006. Αυτοί που προσπάθησαν με ειλικρίνεια να κατανοήσουν και να προχωρήσουν στον τομέα αυτό δεν ανακάλυψαν κανένα λάθος. Όπως έλεγε ο Καρτέσιος, πρέπει κανείς να αμφιβάλλει γι' αυτά που γνωρίζει προκειμένου να δεχθεί μια καινούργια θεωρία. Ας αδειάσουμε λοιπόν το μπουκάλι μας πριν το γεμίσουμε με κάτι καινούργιο.

Από καρδίας.» JPGM

Τα δύο βιβλία του JPGM έχουν εκδοθεί πολύ πρόσφατα και στα Ελληνικά από τις εκδόσεις Έσοπτρον:

«Αλλάξτε το Μέλλον σας μέσα από τα ανοίγματα του Χρόνου», Οκτώβριος 2011 (250 σελ.)
«Ο Διττός Εαυτός - Πώς λειτουργεί;» Μάιος 2012 (180 σελ.)

Έχουν ήδη μεταφρασθεί στα Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά και γνώρισαν πολλές εκδόσεις στα Γαλλικά.

Η συμμετοχή για το διήμερο σεμινάριο του JPGM είναι: 150 ευρώ

Για τα μέλη Ecovision-net, ανέργους ή 2ο μέλος οικογένειας: 120 ευρώ.
Παιδιά κάτω των 14 ετών: ΔωρεάνΠληροφορίες και απαραίτητη εγγραφή στην:

Παπαντωνάκη Ντόρα

e-mail:dopapado@hotmail.com

Τηλ: 6936 527.528