"Εμβαθύνοντας στον Εαυτό"
- 5ήμερη βιωματική ομάδα αυτογνωσίας

 στο Μουρίκι Κοζάνης

από 1 έως και 5 Αυγούστου 2012

συντονιστής ομάδας:
Κωνσταντίνος Φυτόπουλος

(ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής)

Χώρος Διεξαγωγής:
Ορεινός ξενώνας Μουρικίου Κοζάνης
Σε υψόμετρο 1.600 μέτρων.

Γιατί δεν μπορούμε να αντέξουμε, να χωρέσουμε αυτό που είμαστε, τους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή μας και γενικά την πραγματικότητά μας;Επειδή συνήθως ταυτιζόμαστε με την νευρωτική, διασπασμένη, προγραμματισμένη μας διάσταση που είναι στενόχωρη.

Εντούτοις είναι γενέθλιό μας δικαίωμα και δυνατότητα να είμαστε ανα πάσα στιγμή σε επαφή με εκείνη τη διάσταση μέσα μας όπου είμαστε ολόκληροι, ειρηνικοί, πλήρεις και ευτυχισμένοι.

Θα έχουμε την ευκαιρία στο ασφαλές πλαίσιο μιας ψυχοθεραπευτικής ομάδας αυτογνωσίας να προσεγγίσουμε αυτή την εκστατική, αυθεντική, ευρύχωρη συνειδησιακή κατάσταση.
'Eχοντας επίγνωση και επαφή με την ατμόσφαιρα των χαρισμάτων μας, να αφουγκραστούμε την καρδιά μας, να μοιραστούμε με τους άλλους και να σκύψουμε πάνω στην εσωτερική μας πραγματικότητα. Δοσμένοι ολοκληρωτικά χαρούμενοι και απολαυμβάνοντας αυτό που κάνουμε.

Θα εφαρμοστούν ολοτροπικές αναπνοές, δυναμικοί διαλογισμοί, τεχνικές yοga, ψυχοθεραπευτικές πρακτικές και εργασία-παιχνίδι με το σώμα. Με σεβασμό στην προσωπική, ιδιαίτερη, φυσική ροή που έχει ο καθένας στο ταξίδι του προς την εσωτερική του μεταμόρφωση και ωρίμανση.

Το σεμινάριο διαρκεί 35 ώρες.

Χώρος διεξαγωγής:
Ορεινός Ξενώνας Μουρικίου Κοζάνης
(σε υψόμετρο 1600 μ.)

Κόστος συμμετοχής:
390€ (συμπεριλαμβάνεται διαμονή και διατροφή).
ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ECOVISION NET: 350€

Δηλώσεις συμμετοχής - προκαταβολή: έως 22 Ιουλίου 2012
Προκαταβολή: 150€
Αρ. Λογαριασμού: 719002101053715 ALPHA BANG
Δικαιούχος: Κωνσταντίνος Φυτόπουλος

Πληροφορίες:
κιν. 6946399687, 6936697444, konfyt@otenet.gr

 Ο Φυτόπουλος Κωνσταντίνος εργάζεται ως Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής και Ομοιοπαθητικός.
Συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας και εφαρμόζει θεραπευτικές τεχνικές της yoga. Είναι Ψυχοθεραπευτής υπαρξιακής και γιουγκιανής κατεύθυνσης, με πολυετή συμμετοχή σε συστήματα πνευματικής ανάπτυξης.