Κυριακή 12/5/13 στις 18:00

μαθαίνουμε να φροντίζουμε την υγεία μας

με στέβια: ζάχαρη της νέας χιλιετίας.


Ανοικτή παρουσίαση της διττής ευκαιρίας υγεία και χρήματα.

Μάθετε γιατί και πως να εντάξετε την στέβια στην καθημερινότητα σας.

Μάθετε πως μπορεί να είναι για εσάς μία εξαιρετική επαγγελματική ευκαιρία.

Πληροφορίες κρατήσεις θέσεων: κα Γιαννούλη Φωτεινή 
Τηλέφωνα: 2111820460,  6946741905
Email: info@ecovision-net.gr, gianoulifo@gmail.com
Πολυχώρος Ecovision- net: Παπαδά 1-3 & Μεσογείων, Νέο Ψυχικό 



Η ΣΤΕΒΙΑ είναι παγκοσμίως γνωστή σήμερα, όπως ασφαλώς θα γνωρίζετε, ως το πιο πολυσυζητημένο φυτό και δίκαια θεωρείται από πολλές χώρες σαν το «φυτό της χιλιετίας» ή «η ζάχαρη του μέλλοντος».

H ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Aυθεντική  stevia  Παραγουάης steviolglycosides  σε ποσοστό 95,38%   
 - ΜΗΔΕΝ ΘΕΡΜΙΔΕΣ   
 - ΜΗΔΕΝ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ  
 - ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΣΗ  
 - ΑΝΤΙ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ   
 - ΑΝΤΙ ΒΑΚΤΗΡΙΑΔΙΑΚΟ   
 - ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ  ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΥΣ. 

Η γλυκιά γεύση των φύλλων της Στέβια οφείλεται στα στοιχειά στεβιοσίδη και ρεμπαουδιοσίδη-Α. 
Τα τελευταία είναι 200 με 300 φορές γλυκύτερα από τη ζάχαρη, σταθερά στη θέρμανση και σε διαφορετικά pH και δεν αποδομούνται.   Το 2008, ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (U.S. Food and Drug Administration – FDA) αναγνώρισε τη στέβια ως Generally Recognized As Safe – GRAS («γενικά αναγνωρισμένη ως ασφαλής»).  Το 2008, η Κοινή Επιστημονική Επιτροπή του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τα Πρόσθετα των Τροφίμων (JECFA, διεθνής επιστημονική επιτροπή) έκρινε ότι τα εκχυλίσματα της στέβια είναι ασφαλή για κατανάλωση από όλες τις ομάδες του πληθυσμού. Το 2010, η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA, European Food Safety Authority) αξιολόγησε με τη σειρά της το σύνολο των δεδομένων από επιστημονικές μελέτες που διερεύνησαν την ασφάλεια των γλυκοζιτών στεβιόλης και σε συμφωνία με την JEFCA τους θεώρησε ασφαλή για κατανάλωση. τονίζει ότι: «δεν είναι καρκινογόνος, δεν είναι τοξική και δεν είναι επικίνδυνη για την ανθρώπινη αναπαραγωγή».  Το 2011, η [Ευρωπαϊκή Επιτροπή] ενέκρινε τη χρήση των γλυκοζιτών στεβιόλης ως γλυκαντικό σε τρόφιμα και ροφήματα.



www. leaderofstevia.biz ή leader of stevia